ELPOLLTV

Div19042024

Back Estàs aquí:Inici Agenda Els Reis de Llagostera renoven la decoració de les carrosses
Divendres, 03 Gener 2020 09:51

Els Reis de Llagostera renoven la decoració de les carrosses

Publicat per  redacció
Valorar aquest article
(1 Vot)
Els Reis de Llagostera renoven la decoració de les carrosses Imatge d'arxiu

Llagostera donarà la benvinguda el proper 5 de gener als Tres Reis de l’Orient amb unes carrosses renovades pel que fa a la decoració i a l’ambientació. En aquest sentit s’han substituït diversos elements decoratius amb la voluntat de millorar-ne l’aspecte visual, tal i com ha explicat el regidor de festes, Eduard Díaz.

La cavalcada iniciarà el seu recorregut a les set del vespre, amb el llançament d’un petard, des de l’Avinguda de l’Esport i transcorrerà pel Passeig Romeu, el Carrer Pau Casals, el Passeig Pompeu Fabra i seguirà pels carrers Fivaller i Jaume I fins a la Plaça Catalunya, on tindrà lloc la recepció Reial.

Un centenar de persones formaran part de la comitiva que acompanyarà els Reis d’Orient durant la cavalcada a Llagostera juntament amb els follets de les Gavarres, un grup de malabars de foc, la Unió Botiguers i els membres i voluntariat de la Comissió de Reis. Si algun infant no pot assistir a la recepció per malaltia, els familiars poden sol·licitar la visita domiciliària dels Reis trucant a la Policia Local (972 80 55 80).

Els Reis tenen previst llançar 400 kg de caramels sense gluten i com a novetat, durant la recepció a la Plaça Catalunya repartiran peluixos i contes, en substitució de les joguines que es venien regalant durant els darrers anys.

La cavalcada de Reis està organitzada per l’Ajuntament de Llagostera i la Comissió de Reis.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.