Imprimir aquesta pàgina
Dimecres, 05 Febrer 2020 18:12

Llagostera a la guia de Senderisme Guiat al Gironès 2020

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(1 Vot)
La ruta al Puig de Cadiretes de Llagostera forma part, un any més, del programa “Mou-te: Senderisme Guiat al Gironès” impulsat per l'Àrea de Turisme del Consell Comarcal del Gironès i els Guies de Natura de la comarca que enguany celebra la seva 11a edició.

Es tracta d’una activitat consolidada i arrelada en el territori amb un seguit de passejades guiades per tal de conèixer l’entorn dels municipis del Gironès.

Enguany el programa compta amb un total 21 sortides, tres més que l’any anterior, repartides al llarg de l’any (excepte juliol i agost) que es fan en companyia d’un guia de natura que proposa al participant descobrir, enflairar i emocionar-se amb el patrimoni natural i cultural, tot coneixent els orígens, les tradicions i les particularitats del municipi que es visita.

El programa inclou sortides de diferents dificultats i, tot i que la gran majoria són aptes per a tots els públics, aquest any s’ha decidit augmentar el nombre de sortides de nivell mig i alt, a petició dels mateixos participants.

Com a novetat enguany s’ha incorporat la nova ruta “Divisant la capital” que resseguirà els diferents punts elevats que trobem a l’entorn de la ciutat de Girona. Aquesta sortida, juntament amb les tradicionals de Rocacorba i Sant Roc de la Barroca, serà de nivell alt i tindrà una durada de 6 hores aproximadament.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.
Gestor de comentaris | ElPollTv 2013