Imprimir aquesta pàgina
Dimarts, 11 Febrer 2020 07:37

Col·laboració policial entre Llagostera, Cassà i Caldes

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(1 Vot)
Les Policies Locals de Llagostera, Cassà de la Selva i Caldes de Malavella milloraran la seva col·laboració mitjançant un seguit d’acords i compromisos en matèria de seguretat ciutadana. Segons ha informat l'Ajuntament de Llagostera, el passat divendres 7 de febrer, va tenir lloc a la seu dels Serveis Territorials de la Generalitat de Catalunya, la presentació de l'esborrany que defineix la col·laboració entre els tres ajuntaments mitjançant els respectius cossos de Policia Local.

A la reunió hi van assistir el director dels Serveis Territorials a Girona, Albert Ballesta, la subdirectora general de coordinació de policies locals, Marta Pons, l'alcalde de Llagostera, Antoni Navarro, el regidor de governació de l'Ajuntament de Caldes de Malavella, Sergi Mir, l'alcalde de Cassà de la Selva, Robert Mundet i el seu regidor de governació, Marià Montsunyer.

Durant la trobada es va debatre sobre la idoneïtat i la necessitat de compartir diverses actuacions en l'àmbit de policia local per implementar sinergies que augmentin l'efectivitat dels cossos, l'agilitat en la resposta davant d'incidències i la col·laboració en la gestió mancomunada dels recursos.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.
Gestor de comentaris | ElPollTv 2013