Imprimir aquesta pàgina
Dissabte, 29 Febrer 2020 13:05

Llagostera acull la primera Jornada sobre la gestió de gats de carrer

Publicat per 
Valorar aquest article
(6 Vots)
Llagostera ha acollit aquest dissabte la primera Jornada sobre la gestió de gats de carrer, organitzada per l’Associació local Gats 108 amb el suport de l’Ajuntament de Llagostera.

El marc jurídic dels gats de carrer, la Llei de protecció dels animals, la delimitació de competències entre ajuntament, Policies Locals i associacions, les captures dels gats, l’esterilització, els beneficis dels santuaris i refugis per als gats, el protocol a seguir en cas de sospita d’enverinament, l’alimentació correcta dels gats de carrer i la detecció de malalties més corrents han estat alguns dels punts tractats durant tota la jornada.

Laura Jaime, presidenta de l’Associació de Gats 108, ha explicat que la jornada anava adreçada especialment a les associacions de gats de les comarques gironines amb qui s’està treballant per crear una plataforma i fer activitats conjuntes. Prop d’un centenar de persones hi han participat.

La jornada ha comptat amb les ponències de Marina Vall·llosada, presidenta de Lex Ànima i regidora de Medi Ambient, Salut Pública i Protecció i Benestar dels Animals de l’Ajuntament de Blanes, de l’educador de gats Jordi Ferrés i el veterinari Sergi Forcano així com els responsables de diverses associacions protectores d’animals que han explicat i compartit les seves experiències.


  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.
Gestor de comentaris | ElPollTv 2013