Imprimir aquesta pàgina
Dimarts, 03 Març 2020 17:10

Ca la Maria repeteix com a restaurant Slow Food-Km0 i obté el Cargolet + NET

Publicat per 
Valorar aquest article
(3 Vots)

El restaurant llagosterenc Ca la Maria va tornar a rebre, ahir dilluns 2, el distintiu Slow Food-Km0 que l’acredita com a establiment que aposta pels aliments ecològics i de proximitat. La trobada anual del moviment Slow Food, amb un total de 57 restaurants catalans adherits, es va celebrar aquest passat dilluns al Guíxols Arena de Sant Feliu, on va aplegar 300 persones que van poder gaudir de les diverses activitats gastronòmiques i culturals que es van dur a terme. 

Així, Ca la Maria va ser distingit un cop més amb la placa Slow Food-Km0 que el premia com a restaurant que aposta per la gastronomia local, amb aliments de proximitat, ecològics i de temporada. A més, Ca la Maria va ser un dels onze restaurants que també van rebre el galó Cargolet + NET, que reconeix el compromís amb la sostenibilitat, l’energia i la reducció de residus i de l’ús de productes químics. En el cas del local llagosterenc, s’abasta de l’energia solar generada amb les seves plaques fotovoltaiques i disposa d’un punt de recàrrega per cotxes elèctrics. 

La jornada Slow Food, que cada any es celebra en un punt diferent del territori català, va començar amb una sortida en vaixell en la qual els assistents van poder presenciar una demostració de pesca artesanal, seguit d’un esmorzar-uriçada i del Mercat de la Terra, en el qual més de 50 petits productors van oferir degustacions dels seus productes. Finalment, el dinar Tast Km0, preparat pels 10 restaurants de l’Empordà que formen part del col·lectiu, va donar peu a l’entrega dels distintius als cuiners i a menjadors escolars, els cargols Slow Food a productors compromesos i el nou galó Cargolet + NET. 

Ca la Maria de Llagostera és un dels onze establiments gironins que compta amb el distintiu Slow Food-Km0. En total són 67 els restaurants i menjadors escolars que encapçalen el moviment Slow Food a Catalunya, promocionant una cuina bona, neta i justa amb el medi ambient.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.
Gestor de comentaris | ElPollTv 2013