ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Notices Senyalitzats dos nius de vespa asiàtica inactius
Divendres, 06 Març 2020 16:21

Senyalitzats dos nius de vespa asiàtica inactius

Publicat per 
Valorar aquest article
(1 Vot)

L'Ajuntament de Llagostera ha senyalitzat aquest matí dos nius de Vespa Velutina, també coneguda com a vespa asiàtica, a la Canyera i al Bosc de la Torre. Els dos nius, però, es troben inactius i no representen un risc per a la població. No obstant això, des del consistori s'ha seguit el protocol establert per la Diputació de Girona i el cos dels Agents Rurals i s'ha senyalitzat els dos punts on es troben els nius. D'aquesta manera, el que es pretén és informar de la seva detecció i evitar que la gent es molesti a trucar per avisar de la presència del niu. A més, es recomana mantenir una certa distància per prevenir possibles danys en cas de caiguda. 

Amb aquests dos nius ja en són quatre els que l'Ajuntament ha detectat, malgrat que tots ells es troben inactius. En els darrers mesos ja se'n van eliminar dos dins del terme municipal

En el cas que un veí detectés la presència d'un nou niu d'aquesta espècie exòtica invasora, s'ha d'avisar a la Policia Local o a l'àrea de Medi Ambient del consistori per, així, poder activar el protocol d'anàlisi i gestió local de la vespa asiàtica. 

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.