Imprimir aquesta pàgina
Divendres, 13 Març 2020 09:52

Suspesos el MICFootball i el MICBasketball 2020

Publicat per 
Valorar aquest article
(0 Vots)

La direcció del MIC ha decidit anul·lar les edicions del MICFootball i el MICBasketball que estaven previstes per aquesta Setmana Santa. Es tracta d’una mesura preventiva que l’organització ha pres seguint les directrius que li van arribar de la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, recomanant la conveniència de no celebrar els tornejos amb l’objectiu de minimitzar el contagi del coronavirus.

Des de l’organització del MIC s’ha lamentat profundament no poder celebrar les competicions previstes del 7 al 12 d’abril, però també s’ha remarcat que estem davant d’una situació de caràcter excepcional i imprevisible i que s’ha de prioritzar el benestar i la salut de tots els participants: equips, familiars, voluntaris,... En total eren més de 360 els equips participants provinents de tot el món, repartits en nou categories.

Llagostera i el Camp Municipal tornava a ser per a aquesta edició 2020 una de les seus del MICFootball. En total eren 900 partits els que s’havien de disputar a un total de 35 pobles de la demarcació. Els tornejos MIC no són les úniques competicions anul·lades pel coronavirus a nivell regional. A les últimes hores també s’han fet públiques les suspensions de l’històric Rally Costa Brava o la Volta Ciclista a Catalunya, la qual tenia una etapa íntegra al Pla de l’Estany.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.
Gestor de comentaris | ElPollTv 2013