ELPOLLTV

Dic24042024

Back Estàs aquí:Inici Notices Aqualia proposa per a la mainada un concurs digital de dibuix infantil
Divendres, 27 Març 2020 11:29

Aqualia proposa per a la mainada un concurs digital de dibuix infantil

Publicat per 
Valorar aquest article
(1 Vot)

La companyia de subministrament d'aigua Aqualia dona suport a la campanya #QuédateEnCasa i ha organitzat per als més petits el concurs digital infantil Guardians de l'Aigua. Amb l'objectiu de conscienciar a la mainada de la gestió i estalvi de l'aigua, Aqualia pretén convertir els infants en guardians de l'aigua a casa creant dibuixos originals que revelin la importància de disposar d'aigua de qualitat. 

Com ho poden fer? Només han d'accedir a www.aqualiaiods6.cat i dissenyar un cartell creatiu que reflecteixi la seva visió del cicle de l'aigua i de com usar-la de manera sostenible. En la web trobaran totes les peces necessàries: després de triar el llenç, els nens hauran d'anar contestant preguntes sobre el cicle de l'aigua. Les seves respostes els proporcionaran noves peces per a inserir en el llenç, fins a dissenyar el seu cartell.

L'organització del certamen ha decidit ampliar el termini de presentació dels treballs fins al pròxim 5 de juny, Dia Internacional del Medi Ambient, perquè els més petits puguin aprofitar aquestes setmanes.

Els participants opten a aconseguir 10 premis individuals: 10 Tauletes Samsung 10”, una per a cada nen guanyador; 250 premis per als nens finalistes, consistents cadascun d'ells en un rellotge smartwatch; i 1 premi col·lectiu per a un col·legi, consistent en una targeta de 1.000 euros per a material educatiu. Però més enllà dels premis, Aqualia vol contribuir d'alguna manera al fet que els nens comptin amb més alternatives per a omplir les seves estones d'oci a casa.

És per aquest motiu que l'empresa posa a disposició de totes les famílies amb infants el portal Aqualia Educa, un complet canal online educatiu i gratuït on podran descobrir i conèixer el món de la gestió de l'aigua i aprendre la importància de fer un ús responsable d'aquest recurs.


  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.