ELPOLLTV

Div19042024

Back Estàs aquí:Inici Notices Es confirmen 10 casos de coronavirus a Llagostera i dues persones mortes
Divendres, 27 Març 2020 21:02

Es confirmen 10 casos de coronavirus a Llagostera i dues persones mortes

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(14 Vots)

L'alcalde de Llagostera, Antoni Navarro, ha confirmat que dues persones llagosterenques han perdut la vida a causa del coronavirus i que, a dia d'avui, hi ha un total de 10 casos positius al municipi.

L'alcalde ha explicat que cap de les dues persones mortes s'han infectat a Llagostera. Una ho hauria fet durant un viatge i l'altra vivia fora del municipi. Des de l'Ajuntament es demana prudència i seguir les mesures de seguretat i indicacions de Protecció Civil.

 


Participants a la conversa

  • Convidat (Anonim)

    Permalink

    Sr. alcalde..... i el cap?? No el
    Menciona en cap vídeo ni en cap comentari!! Ha pensat la feina que es fa des del consultori del seu poble? No estaria de mes també agrair la feina que fan els professionals del consultori..

  • Convidat (Remei)

    Permalink

    Quin greu, malait virus!

  • Convidat (Anonim)

    Permalink

    Mentida! La sra carreras no es de Llagostera, la mare del difunt Joaquim Carbo, Llagosterencs de tota la vida.

  • Convidat (Anonim)

    Permalink

    Bon dia. En la urbanización de Fontbona la gente sigue viniendo a sus segundas residencias e incluso gente que reside todo el año, están todo el día paseando por la calle y algunos con sus hijos, tocándolo todo sin ninguna protección ni medida alguna. También los hay con bicicleta o haciendo motocros. Nos ponen al resto que sí estamos confinados en puro riesgo. Estos irresponsables afirman que no pasa nada, que sea yo quien no me acerque a ellos. Llevamos así desde el día 13. No me extraña que crezcan los contagios y muchos más que habrán, si en el supermercado te encuentras a bastante gente sin protección ni medidas obligatorias y luego van escampando el virus por toda Catalunya. Saludos virtuales!!

  • Convidat (Llagostera)

    Permalink

    Sr. Alcalde,, mes controls a les entrades de llagostera, se que es dificils pero ve molta gent de fora a passar el cap de setmana.

  • Convidat (Wolf88)

    Permalink

    I si hi han tan de casos perque collons no es posen mes mesures!he vist gent al carrer sense proteccio ...on esta ara les mesures de seguretat! Perque sincerament jo no les veig al poble!

  • Convidat (Defensor del dimoni)

    Permalink

    Sap molt de greu les pèrdues d'aquestes vides i dóna ànims a les famílies.
    Per altre banda. No veig normal que hi vagui gent que vagui a comprar cada dia l'esmorzar. O 2 pots olives al super o xq no tingui per fer un pastís, que no són de primera necessitat posant en perill la vida del botiguer o altra gent que si fa la compra correctament i els sanitaris que després amb amor ens han de cuidar. Si us plau quedeu-vos a casa

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.