ELPOLLTV

Dim16042024

Back Estàs aquí:Inici Notices Primer concurs de TREC Indoor a Cavall de Mar
Dilluns, 30 Març 2020 12:29

Primer concurs de TREC Indoor a Cavall de Mar

Publicat per 
Valorar aquest article
(1 Vot)

El centre d'equitació de Llagostera Cavall de Mar ha organitzat aquest cap de setmana el primer concurs de TREC Indoor, en el marc de la restricció d'activitats i del confinament del Coronavirus.

Amb aquesta iniciativa el Centre Cavall de Mar, ha volgut mantenir l'activitat a distància amb els socis del club i amb les seves famílies. La darrera setmana la direcció  va proposar un repte per a tots els membres del club; el resultat va ser tot un èxit, tal i com es pot comprovar en aquest vídeo. La proposta era imitar un vídeo ja popular a les xarxes socials amb l'equipació del club, simulant una sessió d'equitació. "Aquest repte ens va arribar per una invitació de la Hípica Zolina (Navarra), que ja ho havia fet prèviament amb els seus socis i que ens va animar a apuntar-nos-hi", tal i com han explicat les responsables de Cavall de Mar. Després de penjar el vídeo a les xarxes socials, la repercussió ha arribat a terrenys internacionals; entre altres, s'ha compartit al grup de Facebook de TREC de l'Alsàcia.

A banda de la comunicació permanent a les xarxes socials, la direcció del club ha anat proposant diverses activitats amb l'objectiu de passar aquests dies de confinament el més a prop possible del nostre esport; la darrera ha estat aquest cap de setmana.

 


  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.