ELPOLLTV

Dis20042024

Back Estàs aquí:Inici Notices Escape room online i gratuït per fugir del confinament
Diumenge, 12 abril 2020 10:40

Escape room online i gratuït per fugir del confinament

Publicat per 
Valorar aquest article
(5 Vots)

Lektex és un extraterrestre que visita la Terra per recuperar la seva nau espacial que va deixar mal aparcada durant el seu esbojarrat darrer viatge. Per fer-ho, necessitarà l’ajuda dels humans davant el desconcert provocat per la crisi del coronavirus.

Aquest és el personatge i fil conductor que ha unit 6 sales d’escapisme, 5 de les comarques gironines i 1 de barcelonina, per fugir del confinament que ha obligat a mantenir tancats els seus locals des del passat 15 de març.

Per resoldre els enigmes i recuperar la nau espacial caldrà passejar-se pels perfils d’instagram dels 6 impulsors de la iniciativa fins aconseguir les coordenades i poder geolocalitzar la nau de Lektex.

Els promotors de la iniciativa són: Xarai de Palafrugell, Kiwi de Figueres, TimeSkp i Escapis de Girona, Exitus de Palafolls i Llisquets de Llagostera,

El joc es posarà en marxa a partir d’aquest dilluns 13 d’abril. Així ho han anunciat aquest cap de setmana amb una publicació simultània als perfils socials de les 6 sales d’escapisme on es convida a participar a tothom. El joc és gratuït, per a tots els públics i es mantindrà disponible mentre durin les mesures de confinament dictades per govern. Entre tots els participants que aconsegueixin localitzar la ubicació de la nau es sortejarà una sessió a cada un dels escaperooms participants.

El grafisme del joc ha estat dissenyat per l’estudi gràfic Som Judo de Girona.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.