Imprimir aquesta pàgina
Dimecres, 15 abril 2020 12:32

El Bell Matí veu alterat el seu calendari d’activitats

Publicat per 
Valorar aquest article
(1 Vot)

El Grup Excursionista Bell Matí, davant de la situació d’excepcionalitat provocada per la pandèmia de la COVID-19, s’ha vist obligat a modificar el seu calendari d’activitats. Durant el mes de març, van haver de suspendre la sortida infantil prevista per finals de mes, així com la neteja mensual del nostre entorn. Així mateix, han decidit cancel·lar la XXIV edició de la Caminada per Camins i Corriols, la XXVIII edició de l'Aplec de Panedes i la neteja del nostre entorn del mes d'abril.

A més, degut al canvi de dates de la Festa Major de Llagostera, que se celebrarà del 9 al 13 d’octubre, l'edició d'enguany del Concurs infantil de Dibuix Ràpid passarà a celebrar-se el dia 10 d'octubre.

Des del G. E. Bell Matí han volgut expressar “el nostre agraïment a totes les persones que es troben a primera línia d'aquesta eventualitat. També volem recomanar a tots els nostres socis que segueixin les instruccions que ens fan arribar els serveis sanitaris, a fi que aquest episodi sigui el més breu possible”.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.
Gestor de comentaris | ElPollTv 2013