Imprimir aquesta pàgina
Dimecres, 15 abril 2020 12:56

Diada de Sant Jordi confinada a Llagostera

Publicat per 
Valorar aquest article
(0 Vots)

Diu la llegenda que, amb un cop de llança, sant Jordi va rematar el drac, que en morir es va fondre a terra. I davant dels ulls admirats de tothom, allí on el drac s’havia fos, va néixer a l’acte un roser de roses vermelles com la sang. Sant Jordi va recollir-ne la més bonica i la va oferir a la princesa. Aquest 2020, però, Sant Jordi ha hagut d’enviar un virus per piratejar l’ordinador del drac, mentre ho retransmetia telemàticament per tots els espectadors del poble i, finalment, li va enviar una fotografia d’una rosa per WhatsApp a la princesa.

La Diada de Sant Jordi és un dels dies més bonics de l’any. Enguany, a causa del confinament provocat per la pandèmia de la COVID-19, s’ha decidit traslladar la festa literària i de les roses de Sant Jordi al 23 de juliol. No obstant això, a Llagostera s’han mantingut diverses propostes per mantenir l’esperit de la Diada ben viu.

Així, a partir de demà dijous 16 d’abril i fins al dia 23, la Biblioteca Julià Cutiller publicarà un vídeo diari sobre recomanacions de lectures en el seu perfil de Facebook i en el canal ConfiCULTURA de Telegram. El mateix dia de Sant Jordi, a les 18 hores, s’anunciaran els guanyadors del Concurs Literari Sant Jordi 2020 mitjançant un vídeo en directe des del perfil d’Instagram de Cultura Llagostera, a càrrec de Joan de Boer. A més, l’Escola Municipal d’Art Pere Mayol proposa descarregar-se la rosa i la manualitat de Sant Jordi disponible en el seu perfil d’Instagram.

Animeu-vos a celebrar la Diada de Sant Jordi des de casa i regaleu el vostre llibre i la vostra rosa.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.
Gestor de comentaris | ElPollTv 2013