ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Notices Gavarres km 0, nou espai per promocionar els productors locals
Dilluns, 27 abril 2020 16:32

Gavarres km 0, nou espai per promocionar els productors locals

Publicat per 
Valorar aquest article
(3 Vots)

La iniciativa se suma a la campanya #Ajudemnos, impulsada des de la Diputació de Girona

Gavarres km 0 és el nou espai creat pel Consorci de les Gavarres amb la voluntat de promocionar els productors locals i apropar-los a la ciutadania.

La iniciativa neix amb l’objectiu de mantenir-se més enllà de la crisi del coronavirus i s’emmarca dins les actuacions de promoció del territori impulsades des del Consorci de les Gavarres en el marc del pla estratègic «Gavarres 2020».

«Es tracta d’una proposta per donar a conèixer i posar en valor els productes locals, artesans i de proximitat que es produeixen en uns moments complicats a l’entorn del massís de les Gavarres, on cal ajudar-nos entre tots», tal com ha explicat el president del Consorci de les Gavarres, Pau Presas.

En aquest mateix sentit, Presas ha assenyalat que la iniciativa se suma a la campanya «Ajudem-nos, triem productes i serveis d’aquí», impulsada per la Diputació de Girona i basada en criteris sostenibles que motivin l’economia circular i ens permetin sortir reforçats de la situació actual.

L’espai Gavarres km 0 està integrat dins del recentment renovat web del Consorci de les Gavarres, accessible des de www.gavarres.cat. Entre els productors locals hi ha diversos cellers i cervesers artesans, ramaders que pasturen els ramats per les Gavarres, elaboradors de làctics artesanals, d’oli, mels i melmelades, així com de fruites i hortalisses ecològiques.

Fins avui ja s’hi han inscrit un total de 16 productors locals.

Per donar-se d’alta i aparèixer a l’espai Gavarres km 0, els productors poden enviar un correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. amb les seves dades.


  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.