ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Notices Els Castellers de les Gavarres organitzen un torneig de Catan confinat
Dimecres, 29 abril 2020 10:31

Els Castellers de les Gavarres organitzen un torneig de Catan confinat

Publicat per 
Valorar aquest article
(2 Vots)

Les idees per passar un confinament més lleuger continuen i ara és el torn dels Castellers de les Gavarres. L’entitat castellera ens ofereix la possibilitat de jugar un torneig de Catan, el conegut joc de taula, des de casa els pròxims divendres 8, dissabte 9 i diumenge 10 de maig. El Catan és un joc que combina l’estratègia i l’atzar, i l’objectiu és el de sumar punts fent pobles, carreteres i ciutats, a més de cartes i accions especials que aportaran punts addicionals. Per construir aquests pobles, ciutats i carreteres cal aconseguir una sèrie de matèries primeres o recursos que s'obtenen segons la puntuació dels daus i la posició dels pobles i ciutats construïts.

Els interessants en participar-hi han d’omplir el formulari i els dies previs al torneig rebran un correu electrònic amb la normativa del joc i l’organització de les partides.

Per a més informació podeu contactar amb els Castellers de les Gavarres enviant un correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.