ELPOLLTV

Div29032024

Back Estàs aquí:Inici Notices Compte solidari COVID-19 per fer donacions de particulars, empreses i entitats
Divendres, 08 Maig 2020 18:40

Compte solidari COVID-19 per fer donacions de particulars, empreses i entitats

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(0 Vots)
Empesos per la voluntat altruista de persones, entitats i empreses del poble que han mostrat interès en realitzar aportacions econòmiques per ajudar als veïns i veïnes més afectats per aquesta situació, l'Ajuntament de Llagostera ha obert un número de compte solidari on es poden fer donacions.

Amb la COVID-19 s’han incrementat les peticions d’ajuda per a la compra d’aliments de primera necessitat que l’Ajuntament gestiona des de Serveis Socials i Càritas amb col·laboració amb el Banc d’Aliments, així com ha crescut el nombre de famílies amb dificultats per fer front a les despeses de lloguer d’habitatge i pagament de subministraments bàsics com aigua, llum i gas.

Segons ha explicat l'alcale, Antoni Navarro, les donacions que es rebin en el número de compte solidari es gestionaran des de la taula d'emergència per la crisi de la COVID-19, formada pel Consell Social i el Consell Econòmic. Tota la recaptació reforçarà la partida pressupostària de 100.000 euros que es va aprovar en el passat Ple Municipal del mes d’abril, per pal·liar els efectes de la crisi. No és l’única mesura excepcional que ha pres l’Ajuntament, ja que també ha ampliat en 5.000 euros l’aportació a Càritas, passant de 10.000 a 15.000 euros, per destinar-los a la compra d’aliments frescos.

Un cop es recuperi la normalitat, la quantitat que resti en el número de compte solidari es sumarà als recursos ordinaris de l’Àrea d'Acció Social.

El número de compte és: ES11 2100 0083 8102 0018 3673


  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.