ELPOLLTV

Dim23042024

Back Estàs aquí:Inici Notices El Festival Espurnes no se celebrarà el 23 de maig però busca dates alternatives
Dimecres, 13 Maig 2020 11:08

El Festival Espurnes no se celebrarà el 23 de maig però busca dates alternatives

Publicat per 
Valorar aquest article
(4 Vots)

El pròxim 23 de maig era la data prevista per a la celebració de la tercera edició del Festival Espurnes, que havia de tenir lloc al parc de l’Estació de Llagostera. El context de la situació actual provocada per l’emergència sanitària de la COVID-19 ha obligat a l’organització del festival a anul·lar la seva celebració tal com estava previst, però en funció de l’evolució de la situació, treballa en diverses dates i formats alternatius per poder mantenir el gruix de la programació i celebrar el certamen d’aquest any 2020 quan les condicions ho permetin.

Davant la incertesa actual, que no permet saber ni quan ni com es podrà tornar a fer concerts, i després de moltes setmanes de feina i valoracions, l’organització té clar que el festival no es podrà celebrar en les condicions previstes en un primer moment. Segons els organitzadors, “seguim convençuts que la cultura és un motor imprescindible que necessita ser cuidat, especialment en èpoques complicades com l'actual, i per això hem previst diverses alternatives, en funció de com evolucionin les recomanacions sanitàries. Intentarem per totes les vies que Llagostera pugui gaudir de l'Espurnes, encara que sigui canviant-ne o adaptant-ne el format”.

Des del Festival Espurnes es manté contacte permanent amb els grups que havien de formar el cartell per al mes de maig amb la finalitat que el gran gruix dels artistes que hi havia de participar ho pugui seguir fent, també, en el nou format. L’organització també ha volgut agrair el suport rebut per part de les institucions, en aquest cas l’Ajuntament de Llagostera i la Diputació de Girona, així com la implicació de tots els patrocinadors que es mantenen al costat del festival i de la cultura en aquests moments difícils.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.