ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Notices Can Caciques estrena el recurs virtual Peça a peça
Dilluns, 18 Maig 2020 08:54

Can Caciques estrena el recurs virtual Peça a peça

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(3 Vots)

Coincidint amb el del Dia internacional dels Museus, el Centre d’Interpretació de Llagostera Can Caciques estrena un nou apartat al web sota el nom de Peça a peça, on hi trobareu la història de 132 objectes que podreu descobrir des de casa.

Les exposicions permanents de Can Caciques només mostren una part dels més de 1.700 objectes de les nostres col·leccions. La majoria d’aquestes peces es guarden a La Reserva, el magatzem de Can Caciques, però tots els objectes tenen una història per explicar, i aquest nou recurs ens permet descobrir-la.

Cal recordar que les col·leccions d'etnologia i arqueologia de Can Caciques s’han format gràcies a l’acció i l'associacionisme popular dels llagosterencs. Les peces de la col·lecció etnològica s’han reunit per iniciativa de Josep Blanch, Emili Pons i el seu grup de col·laboradors durant els anys 80. La col·lecció arqueològica és fruït de les recerques del Centre d’Estudis de Llagostera, amb Esteve Fa al capdavant i del Centre d’Investigacions Lacustària amb Josep Calvet, Emili Soler, Josep Planella....Actualment les col·lacions continuen creixen per les donacions dels llagosterencs.

Podeu consultar-lo des d’aquí.


  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.