ELPOLLTV

Dis20042024

Back Estàs aquí:Inici Notices El “Punt Blanc” arriba a Llagostera
Dimarts, 02 Juny 2020 17:14

El “Punt Blanc” arriba a Llagostera

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(1 Vot)
La Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols ha atorgat avui el distintiu 'Punt blanc' a la Joieria Català que forma part de la Unió de Botiguers de Llagostera. El distintiu està dirigit als establiments que compleixin amb les mesures de seguretat i higiene davant l’actual situació sanitària. Aquesta iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Llagostera.

Aquest distintiu serà visible als establiments que, per mitjà d’una declaració de responsabilitat, assumeixen la implantació de les mesures de seguretat i higiene establertes en els protocols sanitaris actuals. Això comprèn mesures com l'ús de les mascaretes o equips de protecció individual (EPI), la disponibilitat de gels desinfectant de mans, la garantia de la distància social o la neteja i desinfecció constant dels emprovadors i el gènere. Els negocis que vulguin que el distintiu sigui present a la porta del seu local han de fer una declaració de responsabilitat mitjançant un formulari.

La idea és premiar i donar confiança i seguretat als consumidors i també reconèixer la tasca de l’empresariat, qui rebrà assessorament i guia en la implementació per part de les entitats.

Hi ha assistit el president de la Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols, Eduard Bosch, i la vocal Olga Vila Prat, acompanyats de l’alcalde Antoni Navarro i el regidor de promoció econòmica Eduard Díaz.

Eduard Bosch ha explicat que fins ara ja hi ha més de 200 establiments que han sol·licitat el distintiu i que “estem molt contents de la iniciativa”, una proposta “que estem ampliant a qualsevol tipus d’establiment”. “El que volem és donar confiança al consumidor, que quan entra a un establiment aquest compleix la normativa i fa les coses bé, per tant és un premi”.

L'alcalde, Antoni Navarro i el regidor Eduard Díaz, s'han mostrat satisfets amb la iniciativa i esperen que s’hi apuntin més comerços. En aquest sentit han explicat que des de l’Àrea de Promoció Econòmica es farà arribar la informació corresponent als establiments del municipi.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.