Imprimir aquesta pàgina
Dijous, 04 Juny 2020 08:36

Localitzen a Llagostera el cotxe robat d’un fugitiu armat

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(5 Vots)
La Policia Local de Llagostera ha localitzat el vehicle robat a Roses el passat 31 de maig després d'assaltar la seva propietària amb una escopeta de canons retallats mentre la dona caminava pel passeig marítim de Santa Margarida.

El vehicle va ser interceptat el dia 1 de juny a Platja d’Aro, gràcies a les càmeres de videovigilància de la població. El conductor va envestir un cotxe policial de paisà de la Policia Local de Platja d’Aro i un dels agents es va veure obligat a dispar un tret. En aquell moment es va iniciar una persecució per la carretera direcció Girona on el sospitós va poder fugir.

Ahir, la Policia Local de Llagostera va rebre una trucada d’un veí alertant de l’existència d’un vehicle abandonat en una zona boscosa del veïnat de Panedes. La Policia Local va poder comprovar que es tractava del vehicle sostret a Roses el dia 31 del maig i implicat en diferents fets delictius a Platja d’Aro.

Es tracta d’un Peugeot descapotable que ja s’ha retirat del lloc per preservar-lo a l'espera de la corresponent inspecció policial de per part dels Mossos d’Esquadra.


  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.
Gestor de comentaris | ElPollTv 2013