ELPOLLTV

Div29032024

Back Estàs aquí:Inici Notices L'Ajuntament destina 45.000 euros a subvencionar activitats de lleure, esportives i a l'adquisició de material escolar
Dimarts, 09 Juny 2020 15:38

L'Ajuntament destina 45.000 euros a subvencionar activitats de lleure, esportives i a l'adquisició de material escolar

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(1 Vot)

L’Ajuntament de Llagostera destina 45.000 euros a subvencionar els casals d’estiu, les activitats esportives, culturals o educatives extraescolars i per a l’adquisició de material escolar i sortides dins l’àmbit del centre educatiu. Les sol·licituds es poden fer telemàticament o presencialment al Servei d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament, o bé al correu de Serveis Socials Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. , del 10 al 18 de juny.

La regidora de Drets Socials Anna Viñas ha explicat que "amb aquesta línia de subvencions des de l’Ajuntament no volem que cap família quedi exclosa de poder participar en qualsevol Casal aquest estiu, sigui organitzat des del consistori o bé des de qualsevol altra entitat que ofereixi activitats de lleure".

La convocatòria de subvencions aprovada per l’Ajuntament contempla tres línies d’actuació, destinant 15.000 euros a cada una d’elles.

La primera va destinada a cobrir part del cost dels Casals d’estiu i activitats esportives i de lleure organitzats per l’Ajuntament o per les entitats del municipi durant els mesos de vacances escolars d’estiu.

La segona per a activitats esportives, culturals o educatives, fora del marc i l’horari escolar, organitzades per l’Ajuntament o entitats del municipi, durant el curs escolar.

I la tercera per a l’adquisició de material escolar i sortides dins l’àmbit del centre educatiu d’alumnes empadronats a Llagostera i matriculats a les escoles públiques del municipi i a l’Institut.

Des del web de l'Ajuntament podeu consultar les bases i tota la documentació necessària.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.