ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Notices En marxa la plataforma de comerç local a Llagostera
Dimarts, 16 Juny 2020 14:53

En marxa la plataforma de comerç local a Llagostera

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(2 Vots)

Llagostera és un dels 4 municipis gironins que formen part de la prova pilot per posar en marxa la nova plataforma de comerç en línia impulsada per la Diputació de Girona.

Aquest market place, on els comerciants i els petits productors poden oferir els seus productes, té com a objectiu incentivar el consum de proximitat.

Llagostera, juntament amb Figueres, Vidreres i Hostalric, han provat amb èxit la plataforma que la Diputació de Girona, mitjançant el Servei de Promoció i Desenvolupament Econòmic Local, ha posat a disposició de tots els municipis de la demarcació que ho sol·licitin.

Es tracta d'una de les accions impulsades per tal de dinamitzar el teixit econòmic local i afrontar els efectes de la COVID-19.

L'objectiu d'aquest market place és incentivar el consum de proximitat i ajudar el petit comerç, el que ha patit d'una manera més directa les mesures de confinament de la població aplicades durant la crisi sanitària.

La plataforma ofereix a comerciants i petits productors dels municipis la possibilitat d'oferir els seus productes a través d’internet. D'aquesta manera, es promou la presència digital d'aquests establiments perquè puguin arribar als consumidors i incrementar la seva visibilitat i les possibilitats de negoci. I els clients poden fer les compres als comerços del municipi des de casa, amb més facilitats tant pel que fa a l'horari de recollida del producte com d'entrega a domicili.

La Diputació de Girona, impulsora i creadora de la plataforma, es fa càrrec del manteniment de la infraestructura informàtica i de comunicacions necessària, així com de la centralització d'una base de dades a través del Servei de Promoció i Desenvolupament Econòmic Local. A més, dona suport als ajuntaments en la posada en funcionament i utilització de la plataforma. I cada municipi té el control d'altes i baixes dels establiments i els continguts que hi publiquin.

La plataforma no ofereix directament el servei de pagament, però cada comerç pot especificar com a servei propi el pagament telemàtic.

Podeu accedir a la plataforma des d’aquí.


  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.