Imprimir aquesta pàgina
Dijous, 18 Juny 2020 11:48

El Festival Espurnes es reinventa i aquest 2020 se celebrarà en tres dates diferents

Publicat per 
Valorar aquest article
(1 Vot)

El Festival Espurnes es reinventa amb una edició especial Post-Covid-19 que inclourà tres concerts el 22 d’agost, el 18 d’octubre i el 26 de setembre. Maria del Mar Bonet amb Borja Penalba, telonejats per Carolina Alabau, inauguraran el festival, que seguirà amb una doble actuació d’Obeses i Sotrac. Tancarà l’Espurnes un concert a tres bandes amb Mireia Vives i Borja Penalba, Cesk Freixas i Pau Alabajos i amb la figura d’Ovidi Montllor com a element vertebrador.

D’aquesta manera, Llagostera i la demarcació de Girona podran gaudir de l’Espurnes en un any complicat pel sector cultural i de concerts a causa de la COVID-19. El festival, organitzat pel grup Sotrac i la promotora La Tornada, celebrarà una edició especial i extraordinària, adaptant el format a la situació actual i complint amb totes les mesures i protocols de seguretat necessaris. Seran tres concerts, de pagament i a la plaça del Castell, que permetran mantenir bona part de la programació que havia de formar part del festival en la data original.

Així, obrirà el certamen Maria del Mar Bonet el 22 d’agost, que hi oferirà un concert en acústic amb el guitarrista Borja Penalba per fer repàs dels seus més de 50 anys damunt dels escenaris, en una nit que obrirà la cantautora barcelonina Carolina Alabau. El dia 26 de setembre serà el torn els osonencs Obeses i els amfitrions del festival, Sotrac, que hi estrenaran el seu nou directe. Tancarà el festival un concert matinal el dia 18 d’octubre que unirà tres dels projectes de cançó d’autor en català més destacats de la última dècada: Cesk Freixas, Pau Alabajos i Mireia Vives i Borja Penalba. Serà un triple concert preparat específicament per a la ocasió en què els artistes combinaran les actuacions pròpies amb diverses versions conjuntes d’Ovidi Montllor per commemorar el 25è aniversari de la seva mort.

El primer paquet d’entrades ja estan a la venda, a l’espera que, segons com evolucioni la situació, es pugui ampliar l’aforament del recinte. En tots tres casos s’ha volgut apostar per preus populars malgrat les limitacions d’aforament -15 €-, amb un abonament al preu de 35 € que donarà accés a tot el festival. En els dos primers concerts, a més, el públic també podrà gaudir d’una àmplia oferta gastronòmica -sempre complint les mesures de seguretat- per poder sopar en el mateix recinte abans o després dels concerts.

Una vegada més, el festival comptarà amb el suport i la implicació de la Diputació de Girona i l’Ajuntament de Llagostera, així com la complicitat de les marques patrocinadores i mecenes que, malgrat la complicada situació actual, han mantingut el seu compromís amb el festival. En aquesta edició especial, a més, el festival també ha volgut reforçar la seva vinculació amb el municipi i el seu teixit local per sumar esforços a l’hora de fer front a la situació actual. Així doncs, impulsarà una sèrie de campanyes amb la Unió de Botiguers de Llagostera, la primera de les quals començarà el proper dilluns 22 de juny i permetrà a totes aquelles persones que facin compres superiors als 20€ en comerços llagosterencs gaudir d’un descompte del 20% en la compra d’entrades pel festival.

El regidor de Festes de l'Ajuntament de Llagostera Eduard Díaz, s’ha mostrat molt satisfet de poder acollir i donar suport al Festival Espurnes, convençut que tot i les limitacions d’aforament serà tot un èxit. Díaz ha destacat també la vinculació del Festival amb el territori i en especial amb el teixit comercial i empresarial del municipi com un element més de promoció i desenvolupament local. 

Podeu adquirir les entrades a l'espai web del Festival


  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.
Gestor de comentaris | ElPollTv 2013