ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Notices Suspesa la Fira del Bolet
Dimarts, 28 Juliol 2020 09:32

Suspesa la Fira del Bolet

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(1 Vot)
L’Ajuntament de Llagostera ha decidit suspendre l’edició 2020 de la Fira del Bolet, prevista pel proper 12 d’octubre. La situació actual provocada per la crisi sanitària de la Covid-19 i seguint les recomanacions del PROCICAT fan inviable la celebració de la divuitena edició de la fira més important del municipi, que cada any aplega milers de visitants al nucli antic.

El regidor de Promoció Econòmica i Festes, Eduard Díaz, ha explicat que només es mantindrà la celebració del Showcooking, el lliurament de premis, el concurs de caçar bolets i les jornades gastronòmiques de la Cuina del Bolet.

La decisió s’ha pres després de parlar amb tots els agents implicats i valorar diverses opcions i en especial, no poder evitar les aglomeracions de gent vingudes majoritàriament de les comarques gironines, barcelonines i sud de França.

Díaz ha explicat també que la Festa Major, ajornada el passat mes de maig i que havia de coincidir amb la Fira del Bolet, veurà reduïda també la seva programació. En aquest sentit no hi haurà concerts de nit ni cap acte on es pugui preveure aglomeracions de gent. Pel que fa a la zona de fires, l’ajuntament està pendent de les indicacions i protocols per part de les autoritats competents. Tot i així, es mantindran els actes socioculturals de petit format on es puguin garantir els controls d’aforament i tots mesures de seguretat. Des de l’Ajuntament de Llagostera es lamenta haver de prendre aquesta decisió, però cal prioritzar la seguretat, salut i benestar de tots els veïns i veïnes del municipi.

Des de les regidories de Cultura i Festes, es seguirà programant i/o adaptant actes culturals, en la mesura del possible, seguint sempre les indicacions de les autoritats i amb la voluntat d’ajudar un dels sectors molt perjudicats per la crisi.

Segons ha informat l'Ajuntament, properament s’informarà dels detalls de la programació del Showcooking, el lliurament de premis, el concurs de caçar bolets, les jornades gastronòmiques i de la Festa Major.

 


  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.