Imprimir aquesta pàgina
Dimarts, 11 Agost 2020 17:08

Detenen un home a Llagostera que venia un propulsor submarí robat als Bombers de la Generalitat

Publicat per 
Valorar aquest article
(2 Vots)
Detenen un home a Llagostera que venia un propulsor submarí robat als Bombers de la Generalitat Mossos d'Esquadra

Agents dels Mossos d'Esquadra van detenir la setmana passada a Llagostera un home de 44 anys com a presumpte autor d’un delicte de receptació i altres conductes afins per intentar vendre un propulsor submarí robat als Bombers de la Generalitat.

Un bomber de la Generalitat va denunciar a principis de juny que mentre treballava en diversos serveis a les comarques del Vallès, la Selva i el Baix Empordà li havien sostret de dins la furgoneta un propulsor submarí valorat en 1.800 euros.

Gràcies a la col·laboració de la víctima, la Unitat d’Investigació de Girona va tenir coneixement que un propulsor similar al sostret estava a la venda a través d’una aplicació de compravenda d’objectes de segona mà a Internet. L’anunciant es trobava a la zona de Llagostera i venia el propulsor per 2.000 euros.

Els investigadors van localitzar el responsable de l’anunci i van comprovar que es tractava del propulsor robat. El venedor va quedar detingut com a presumpte autor d’un delicte de receptació per intentar vendre un objecte que havia estat denunciat com a sostret i obtenir-ne un benefici econòmic.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.
Gestor de comentaris | ElPollTv 2013