Imprimir aquesta pàgina
Dilluns, 24 Agost 2020 14:07

La UE Llagostera-Costa Brava inicia la pretemporada

Publicat per  Àlex Pareta
Valorar aquest article
(4 Vots)
Moment de l'entrenament Moment de l'entrenament Àlex Pareta
La UE Llagostera-Costa Brava dirigida per Oriol Alsina ha iniciat aquest dilluns la pretemporada a 2a B. L’equip blau i vermell manté pràcticament, amb pocs retocs, la plantilla de l'anterior campanya formada per Marcos Pérez, Albert Torra, Lucas Viale, Diego González, David Bigas, Aimar Moratalla, Pitu Comadevall, David García, Álex Cobos, Pau Juvanteny, Adri García, Gil Muntadas, Sergio Cortés, Eric Jiménez, Jordi Maymí, Sascha Andreu, Kuku Kanteh, Anselm Pasquina, Christian Dieste, Youssef Zayzou, Monchi Blanco, Jerry Merveille, Gerard Pouget, Joan Puig, Pol Llubera, Lolo Montyi Eric Zalaya. Alguns d’ells, amb fitxa del filial, reforçaran l’equip llagosterenc en aquesta dura campanya.

Pel que fa a les incorporacions, el primer equip de la U.E Llagostera comparà amb les incorporacions de Julen Monreal (CF La Nucía), Alejandro Muñoz ‘Muñi’ (EC Granollers), Aleix Roig (CE Sabadell) i Pere Martínez (Burgos CF). Pel que fa als membres del staff, estarà representat per Oriol Alsina, Oscar Àlvarez, Gerard Garrido, Guillem Ferrer, Alex Redondo Edgar Alsina, Jordi Mir, Eduard Bardera, Jordi Cumelles, Alex Luis "Sepu", Cristo Avilés, Marc Castellsagué, Israel Simón, Josep Valentí i Josep Hidalgo.

Una temporada que no només es tindrà que lluitar per mantenir la categoria, sinó on es pot mirar d'assolir la categoria de plata de la Lliga SmartBank o la nova 2a B Pro.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.
Gestor de comentaris | ElPollTv 2013