ELPOLLTV

Dis20042024

Back Estàs aquí:Inici Notices Mesures vigents per evitar la propagació de la COVID-19
Divendres, 28 Agost 2020 10:32

Mesures vigents per evitar la propagació de la COVID-19

Publicat per 
Valorar aquest article
(0 Vots)

La fórmula Distància + Mans + Mascareta que ha adoptat el Govern com a principal mesura de prevenció per evitar la propagació de la COVID-19 segueix ben vigent. A Llagostera, l’índex de risc segueix estable, però tot sembla indicar que la situació pot donar la volta en qualsevol moment. Per aquest motiu, cal extremar les precaucions en els pròxims dies per evitar un brot de COVID-19 al nostre municipi.

A més de la distància interpersonal de seguretat, la bona higiene de mans i l’ús obligatori de la mascareta, es recomana a la ciutadania evitar les trobades socials fora del grup de convivència estable i que aquestes es limitin a un màxim de 10 persones.

Quant al consum de tabac, no es pot fumar en la via pública o en espais a l'aire lliure quan no es pugui respectar una distància mínima interpersonal d'almenys 2 metres.

Pel que fa als establiments d’hostaleria, restauració i terrasses, s'han d'adoptar diverses mesures. En primer lloc, s'ha de garantir la distància interpersonal mínima d'1,5 metres en el servei de barra. També s'ha de garantir una distància mínima entre taules d'1,5 metres, amb un màxim de 10 persones per taula i que permeti respectar la distància mínima de seguretat interpersonal. A més, s'estableix un horari de tancament dels establiments a la 1:00 hores com a màxim, sense que es puguin admetre nous clients a partir de les 00:00 h. També s’apel·la a la responsabilitat dels clients a l’hora de respectar els protocols de prevenció establerts.

Podeu consultar l’índex de risc per municipi en el portal de la CCMA, elaborat amb les Dades Obertes de la Generalitat de Catalunya.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.