ELPOLLTV

Dim19032024

Back Estàs aquí:Inici Notices Segell Infoparticipa i premi extraordinari a l'eficàcia comunicativa per l’Ajuntament de Llagostera
Dimarts, 22 Setembre 2020 11:16

Segell Infoparticipa i premi extraordinari a l'eficàcia comunicativa per l’Ajuntament de Llagostera

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(0 Vots)
L'Ajuntament de Llagostera ha rebut el segell Infoparticipa, després d’assolir, per quart any consecutiu, el 100% de compliment dels 48 indicadors que avaluen la qualitat de la informació que es publica des del web municipal.

Enguany el guardó s’ha atorgat a 113 ajuntaments, dels quals només 36 han obtingut el 100% d'indicadors positius.

Com a novetat, el grup de recerca Comunicació Sonora, Estratègica i Transparència (ComSET) de la Universitat Autònoma de Barcelona, ha creat un premi extraordinari a l'eficàcia comunicativa que distingeix els portals on la informació és particularment accessible, intel·ligible i llegible. En aquesta primera edició Llagostera és l’únic municipi de les comarques gironines que rep el premi. Els altres 3 guardonats són els webs dels ajuntaments de Centelles, Viladecavalls, l’Aldea.

L’acte de lliurament dels premis ha tingut lloc aquest dilluns a la tarda a la Universitat Autònoma de Barcelona. A l’acte hi ha assistit l’alcalde de Llagostera, Antoni Navarro, acompanyat del regidor a l’oposició Robert Montiel, ja que el període de temps avaluat inclou una part de l’antic mandat, quan Montiel era el responsable de l’àrea de noves tecnologies i del web municipal.

El segell Infoparticipa és una certificació impulsada pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural (LPCCP) de la UAB l'any 2012, que analitza la informació dels webs dels 947 ajuntaments catalans, per a fomentar la transparència i la qualitat de la informació de les administracions locals.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.