ELPOLLTV

Div19042024

Back Estàs aquí:Inici Notices El llagosterenc Pau Turon publica Castells medievals, dels Quaderns de la Revista de Girona
Dijous, 05 Novembre 2020 11:45

El llagosterenc Pau Turon publica Castells medievals, dels Quaderns de la Revista de Girona

Publicat per 
Valorar aquest article
(3 Vots)

L’historiador i arqueòleg llagosterenc Pau Turon ha publicat el llibre “Castells medievals”, dins de la col·lecció Quaderns de la Revista de Girona editada per la Diputació de Girona. Es tracta d’una obra que repassa els castells de les comarques gironines, superbes fortaleses i petites fortificacions escampades arreu del territori: n’explica el naixement i l’evolució durant el període medieval, analitza alguns dels castells més destacats i repassa els fets que hi van succeir acabada l’edat mitjana. La guia també fa referència a les llegendes dels castells que es teixien gràcies a la cultura popular i a l’obra dels autors romàntics.

Pau Turon és autor de diversos articles sobre l’època antiga i medieval a les comarques del Gironès i de la Selva, i ha fet diverses ponències sobre aquests períodes dins el Seminari d’Estudis Medievals d’Hostalric, l’Internacional Medieval Meeting de Lleida i als pobles de Sant Antoni de Calonge i Llagostera.

A Llagostera, el trobareu a la Llibreria Sureda.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.