Estratègia i ofici 2 - UCAM Múrcia 1

Publicat per  Àlex Pareta
Valorar aquest article
(3 Vots)
El Llagostera ha disputat el partit de semifinals de la Copa Federació contra l'UCAM Múrcia, un dels equips més potents de la 2a divisió B.

El partit que ha començat amb una forta pressió per part del murcians, ha obligat als gironins a defensar-se de valent. El primer gol local ha vingut a pilota parada en una jugada de córner on després de varis rebots, Lucas Viale aconseguia fer entrar la pilota a dins la porteria.

Un Llagostera que no es trobava gens còmode sobre el verd, en una altra jugada a pilota parada, Lucas Viale ho tornava a fer i feia pujar el dos a zero al marcador.

Només començar la segona part, Sascha Andreu veia una dubtosa segona groga i deixava als locals amb deu des de el minut 47. Amb molt d'ofici, l'equip d'Oriol Alsina aguantava els atacs de l'equip murcià, fins que al minut 72 pujava el 2 a 1 al marcador que aguantaria el conjunt local fins al final del partit.

Amb aquesta victòria el Llagostera fa una vegada més història i jugarà per primera vegada la final de la Copa Federació el 2 de desembre a les 12h al camp de Las Rozas.

Proper partit de lliga, diumenge a les 12h al Municipal contra l'Espanyol B.