Imprimir aquesta pàgina
Dijous, 19 Novembre 2020 18:29

Dilluns comença la desescalada

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(1 Vot)
El pla de desescalada presentat aquest dijous pel govern de la Generalitat, es començarà a aplicar dilluns 23 de novembre i es revisarà cada 15 dies.

El pla té 4 trams progressius i, en funció de l'evolució de la pandèmia, s'anirà avançant, prorrogant o revisant. Els paràmetres que es tindran en compte per avançar o no en la desescalada s'han reduït a 2: la velocitat de transmissió i els ingressos hospitalaris setmanals.

En el Tram 1, que començarà dilluns, es permetrà l'obertura de terrasses amb una distància mínima senyalitzada de 2 metres entre comensals i una limitació de 4 persones per taula excepte grups bombolla. Els interiors podran obrir amb la limitació d’aforament del 30% i amb bona ventilació. Horari d'obertura: de les 6 del matí a les 21.30h. A partir de les 18h, només per sopars. Pel que fa a cinemes, teatres, auditoris i sales de concerts es permetrà l'obertura amb un 50% de la capacitat i màxim de 500 persones. Continuen oberts museus, biblioteques i sales d’exposicions al 50%.

Les instal·lacions i equipaments esportius a l’aire lliure es podran obrir amb un aforament màxim del 50% i control d’accés i en espais tancats amb màxim del 30%.

En els comerços continuarà la limitació del 30% de la capacitat per establiments de menys de 800 metres quadrats. Els de més de 800 podran obrir amb un aforament del 30%.

Així mateix, es permetran les activitats esportives no competitives organitzades en l’àmbit escolar, les activitats extraescolars presencials organitzades pels centres educatius i fora d’ells, fins un màxim de 6 alumnes per aula i les activitats de l’àmbit del lleure educatiu a l’aire lliure i, aquelles que es facin en espais interiors, en grups de màxim 6 persones. Finalment, la mobilitat segueix restringida l’entrada i sortida de Catalunya sense motiu justificat. Segueix restringida l’entrada i sortida des de les 06:00 h del divendres fins a les 06:00 h del dilluns i el toc de queda de les 22:00 h a les 06:00 h, excepte per causes justificades.

Les activitats socials segueixen limitades a 6 persones com a màxim, excepte per a les bombolles de convivència.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.
Gestor de comentaris | ElPollTv 2013