Publicat per  Àlex Pareta
Valorar aquest article
(3 Vots)
Imbatuts Foto: @derar.media
Aquest migdia al Municipal de Llagostera s'han vist les cares el conjunt d'Oriol Alsina i l'Espanyol B. El partit ha començat amb intensitat per part dels dos equips, però el conjunt local tot i no mostrar-se molt fort en els primers minuts, ha marcat clarament la seva intenció d'anar a per el partit.

Avui un gran joc per bandes on Andreu Guiu ha demostrat la seva qualitat mentre Gil Muntadas feia les seves incursions amb l'elegància que el caracteritza. D'una d'aquestes jugades al minut 37, Gil ha servit una centrada mil·limètrica que Sascha Andreu ha rematat al primer pal posant la pilota a l’escaire de la porteria col·locant l’1 a 0 al marcador.

El filial del Espanyol no ha renunciat al partit, però no ha sigut capaç de ser efectiu en els seus atacs.

A la segona part cal destacar la parella de centrals llagosterencs, Diego González i Julen Montreal, que han blindat la porteria de Marcos Pérez on avui ha tingut poca feina, però fent la seva parada miraculosa de cada partit.

Al minut 57 ha arribat el segon gol. Una jugada on Diego ha penjat la pilota a l’àrea, Sascha Andreu l’ha tocat allargant la trajectòria i Gil ha rematat a plaer fent pujar el 2 a 0 al marcador. Durant la resta de la segona part, el conjunt local ha sabut controlar el partit.

Llagostera es posa amb aquesta victòria 7é empatat a 6 punts i dos partits pendents per la Covid-19 amb el Lleida, proper rival aquest mateix dimecres a les 19h. a les terres de ponent.