ELPOLLTV

Dim23042024

Back Estàs aquí:Inici Notices Cavalcada estàtica amb Campament Reial al Polivalent
Divendres, 18 Desembre 2020 15:18

Cavalcada estàtica amb Campament Reial al Polivalent

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(2 Vots)
L’Ajuntament de Llagostera ha rebut avui un comunicat de Ses Majestats els Reis d’Orient en relació a la seva visita d’aquest any. Ja fa dies que estan preparant l’arribada, fent comandes, embolicant regals, posant a punt tots els vehicles reials que els permetin fer el repartiment com cada any.

La situació actual aconsella evitar actes que impliquin mobilitat i que puguin congregar multituds, per aquest motiu les autoritats sanitàries recomanen fer “cavalcades estàtiques”. És per això que els Reis Mags han decidit establir el seu Campament Reial a l’Edifici Polivalent durant el dimarts 5 de gener. Els nens i nenes els podran visitar de forma ordenada amb cita prèviaobligatòria, és a dir, serà imprescindible reservar entrada per accedir al recinte. Els horaris de recepció dels Reis Mags seran de 10 a 13 h i de 17 a 20.30 h.

Les reserves es podran fer a partir del dilluns 28 de desembre des de www.llagostera.cat. A l’hora d’efectuar la reserva caldrà marcar la franja horària desitjada. Les franges horàries s’especificaran al formulari d’inscripció.

Com que és necessari un control estricte de l’aforament i un registre d’assistents, un cop una franja horària arribi al màxim permès es tancarà.

Els Reis Mags de l’Orient estan segurs que els nens i nenes de Llagostera faran tot el possible per fer bé les coses i respectar la normativa. Per últim, emplacen a tothom a seguir les informacions que puguin fer variar els seus plans i us donen les gràcies per avançat.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.