Imprimir aquesta pàgina
Divendres, 18 Desembre 2020 15:22

Nova línia de subvencions pels negocis afectats pel tancament de la segona onada de la Covid-19 a Llagostera

Publicat per 
Valorar aquest article
(2 Vots)

L’Ajuntament de Llagostera ha obert una nova línia de subvencions dotada en 22.500 euros adreçada a persones titulars de negocis o línies de negoci que hagin estat obligats a tancar arran de la Resolució SLT/2546/2020, del passat 15 d'octubre, on s'adoptaven noves mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de la COVID-19.

El termini de presentació de sol·licituds serà del 18 de desembre de 2020 a l'11 de gener de 2021, ambdós inclosos.

“Aquesta segona línia, tal i com es va fer ja en la primera, s’ha dissenyat de forma conjunta amb representants dels sectors econòmics afectats. Creiem que aquesta forma participativa de treballar és la més adequada per adaptar-nos a les necessitats reals.”, tal i com ha destacat el regidor de Promoció Econòmica, Eduard Diaz.

El procediment de concessió de les subvencions regulades en aquestes bases es tramitarà en règim de concessió directa de caràcter excepcional i s’ha simplificat al màxim la presentació de documentació així com la seva concessió.

En aquest sentit, es puntuaran les sol·licituds i es procedirà a distribuir la partida pressupostària segons la ponderació de la puntuació obtinguda en funció del número de setmanes tancades compromeses entre el dia 15 d'octubre i el 22 de novembre. En les puntuacions es tindrà en consideració també, si el tancament ha estat parcial o total i si el local és de propietat o de lloguer.

Les bases s’han fet arribat a les empreses del municipi susceptibles de poder acollir-se i es poden consultar a www.llagostera.cat

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.
Gestor de comentaris | ElPollTv 2013