Imprimir aquesta pàgina
Dimecres, 23 Desembre 2020 15:25

7 propostes de circ per aquest Nadal

Publicat per  Gina Duran Oliu
Valorar aquest article
(7 Vots)
7 propostes de circ per aquest Nadal Los Galindos

 

Tots els espectacles circenses que no us podeu perdre en aquestes dates assenyalades.

Aquest Nadal tenim propostes de circ d’allò més especials i variades. I en tenim per tots els gustos i per a tot Catalunya. Comencem!

El Mercat de les Flors presenta la programació Circ d’Ara Mateix,amb 6 espectacles de circ internacional que transmeten mirades i llenguatges contemporanis al públic i que els permetrà de gaudir, pensar i transportar-se a universos singulars. Algunes de les propostes són Flou Papagayo de MuMusic Circus, que tindrà lloc el 26, 27 i 28 de desembre, a la sala BP. Hurt me tender de CirkVost, del 26 al 30 de desembre i del 2 al 4 de gener, a l’Envelat Plaça Margarida Xirgu. O ... i les idees volen d’Animal Religion, del 2 al 5 de gener a la sala BP. Podeu consultar la resta d’espectacles aquí.

L’Ateneu Popular 9 Barris inaugura el Circ d’Hivern 2020, presentant Fins i tot la foscor, un espectacle dirigit per Philine Dahlmann i Eva Ordoñez, integrants de la companyia My!Laika, i que tindrà lloc del 19 de desembre al 24 de gener. “Fins i tot la foscor és un viatge a través de la cultura Occidental, de la religió, la moral, les creences i els comportaments de les persones”, ens explica Philine Dahlmann. Des d’aquí podeu comprar les entrades.

A Girona, el Gran Circ de Nadal celebra la seva 7a edició amb l’espectacle Adrenalina, més enllà dels límits! Una creació firmada per Circus Arts Foundation i que té lloc al Pavelló de Fontajau. Com cada any, podrem gaudir d’uns números circenses increïbles, tals com motoristes kamikazes dins del globus de la mort o acrobàcies arriscades aèries. Del 25 al 29 de desembre. Aquí pots comprar les entrades.

Arriben Los Galindos, a Sant Celoni, amb l’espectacle UduL. Una peça que cerca i redescobreix les capacitats corporals i la confrontació amb un mateix i que es representa dins una iurta: un habitatge mòbil circular propi dels nòmades de Mongòlia i Kazakhstan. UduL es pot veure del 27 de desembre al 4 de gener a la plaça de la Biblioteca de Sant Celoni. Aquí podeu comprar les entrades.

El TNC Petit presenta Ex-libris és un espectacle de circ contemporani infantil de la Cia Voël que ens parla de la falta de comunicació i de la recerca de moments d’inadvertida felicitat al dia a dia. A la Sala Tallers del 23 de desembre al 30 de gener. Pots entrar aquí per comprar les entrades.

El Circ Raluy Legacy presenta a Barcelona Todo loCura, un espectacle readaptat, innovat i positiu que segueix mantenint l’essència centenària del circ clàssic i autèntic. Todo loCura es pot veure al Port Vell de Barcelona del 18 de desembre al 28 de febrer. Aquí pots comprar les entrades.

El circ català arriba al Pirineu i al Priorat durant el mes de desembre, amb diversos espectacles gràcies al Pla d’Impuls Pobles de Circ. De les 9 funcions i 3 tallers programats, alguns ja s’han dut a terme, però encara sou a temps d’assistir a Date una huerta, de la companyia Sonríexnarices a Sort el 27 de desembre al Castell de Comtes de Pallars. El mateix dia també hi ha el taller amb Ntelades al Poliesportiu de Sort, i el 31 de desembre podeu veure Back to classics de Planeta Trampolí també a Sort, al Castell de Comtes de Pallars.

Impulsa:           

 

 Amb el suport de:  

 

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.
Gestor de comentaris | ElPollTv 2013