ELPOLLTV

Div29032024

Back Estàs aquí:Inici Notices Llagostera tindrà un aeròdrom. INNOCENTADA
Dilluns, 28 Desembre 2020 12:05

Llagostera tindrà un aeròdrom. INNOCENTADA

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(5 Vots)
Un grup inversor ha comprat bona part dels terreny del Pla de Panedes amb la intenció de construir-hi un aeròdrom. D’aquesta manera es recupera un projecte que va quedar aturat a principis dels anys 80, on l'Aeroclub de Girona tenia projectada la instal·lació́ d'un aeròdrom juntament amb la construcció d’una luxosa urbanització́.

Segons ha pogut saber ElPollTV el grup inversor ja disposa de la majoria dels permisos d’Aviació Civil i de la Generalitat de Catalunya i està pendent de l’informe final per part de l’Ajuntament de Llagostera. L’alcalde, Antoni Navarro, ha explicat que l’ajuntament només donarà el permís si l’empresa es compromet a soterrar la línia de les Gavarres. Així mateix, el regidor de Sobiranies Enric Ramionet, ha explicat que bona part de la gestió de l’aeròdrom serà pública i que properament hi ha previst contractar diversos pilots. Està previst que properament l’Ajuntament organitzi una reunió participativa oberta a tothom per explicar-ne els detalls, tal i com ha explicat el regidor de Participació Ciutadana, Eduard Diaz.

Segons David Parron, regidor de Medi Ambient i d’Hisenda de l’Ajuntament de Llagostera la inversió prevista és de 580 milions d’euros, el 50% del quals estaran subvencionats pels fons europeus de recuperació local.

Participants a la conversa

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.