ELPOLLTV

Div29032024

Back Estàs aquí:Inici Notices Llagostera acollirà la Mobile Week Catalunya 2021
Dimarts, 12 Gener 2021 07:45

Llagostera acollirà la Mobile Week Catalunya 2021

Publicat per 
Valorar aquest article
(4 Vots)
La tercera edició de la Mobile Week Catalunya farà parada a Llagostera. La iniciativa impulsada per Mobile World Capital Barcelona i la Generalitat de Catalunya ha escollit Llagostera com una de les divuit seus pel Mobile Week Catalunya 2021, que enguany se celebrarà entre els mesos de juny i juliol si la situació derivada de la pandèmia ho permet. A la demarcació de Girona, Llagostera compartirà seu amb Girona, Figueres i Riudellots de la Selva.

La Mobile Week Catalunya té com a objectiu apropar la tecnologia a la ciutadania i ser un espai de reflexió i debat obert a tothom per impulsar l’empoderament digital a tots els nivells de la població. Aquesta edició girarà al voltant de tres temàtiques: la protecció de la nostra privacitat i dades a Internet, les habilitats professionals digitals que està demanant el mercat i el paper que desenvolupa la tecnologia durant les crisis.

“Per a Llagostera és un orgull ser seu de la Mobile Week Catalunya. Plantejarem una programació basada en espais de reflexió, debats integradors i activitats participatives obertes a tothom”, ha explicat el regidor de Noves Tecnologies, Eduard Díaz.

Per convertir-se en seu de la Mobile Week Catalunya, les ciutats i els municipis van haver de presentar un avantprojecte amb un breu plantejament de format, contingut i durada de l’esdeveniment, d’entre 1 i 3 dies. Experts del MWCapital i del Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública de la Generalitat van valorar cada una de les propostes i van atorgar els emplaçaments d’aquesta tercera edició.

La recomanació del MWCapital als diferents territoris ha estat incloure propostes híbrides que contemplin activitats en format virtual i presencial. En les pròximes setmanes s’anunciarà la programació per la jornada Mobile Week a Llagostera que es durà a terme durant la setmana del 5 a l'11 de juliol de 2021.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.