Publicat per  Àlex Pareta
Valorar aquest article
(2 Vots)
Derrota de la U.E Llagostera a Andorra Foto: @altaveuandorra
La Unió Esportiva Llagostera ha visitat avui el fred camp de Prada de Moles per disputar la 12a jornada de lliga. El partit ha començat molt igualat per part dels dos equips. Sense una clara superioritat l'Andorra s'ha trobat amb el gol de cara al minut 15 amb una jugada on Carlos Martínez aconseguia rematar de cap. El Llagostera encara no havia assimilat l'ensurt i en dos minuts veia com el mateix davanter andorrà feia pujar el segon gol al marcador. A partir d'aquí, l'equip dels Pirineus s’ha acomodat davant d’un Llagostera que pressionava sense fortuna de cara a la porteria. A la segona part els homes d'Oriol Alsina han sortit a per totes. Marcos Pérez ha evitat amb tres parades espectaculars que s'ampliés el marcador. El partit ha finalitzat amb el marcador a 2 – 0. La setmana vinent el Llagostera té jornada de descans i tornarà el 31 de Gener contra l'Hospitalet.