ELPOLLTV

Dij25042024

Back Estàs aquí:Inici Notices La consellera Teresa Jordà visita Llagostera
Diumenge, 31 Gener 2021 17:41

La consellera Teresa Jordà visita Llagostera

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(4 Vots)
La consellera Teresa Jordà visita Llagostera Foto cedida: ERC Llagostera
El passat divendres la candidata d’Esquerra Republicana per la província de Girona, i actual Consellera d’Agricultura, Teresa Jordà acompanyada de Laia Cañigueral, número 5 de la llista, va visitar Llagostera per donar el tret de sortida a les eleccions al Parlament del proper 14 de febrer.

Durant la visita la candidata Jordà va ser rebuda per l’alcalde Antoni Navarro, que també va a la llista dels republicans, el regidor de promoció econòmica Eduard Diaz i diferents membres de la secció local.

Degut a les restriccions a causa de la pandèmia no es va realitzar cap acte obert al públic. La consellera, juntament amb l’alcalde, van donar el tret de sortida a l’encartallament del municipi col·locant els primers cartells a la Plaça Catalunya.

A continuació les candidates i els dos membres del govern de l’ajuntament van realitzar una visita a l’empresa Massachs Obres i Paisatge que acaba d’instal·lar-se al municipi aquest mateix mes de gener. En la trobada amb el director Josep Massachs van poder visitar les noves oficines i debatre sobre emprenedoria, obra pública i la necessitat de planificar amb mirada llarga el futur del municipi i del país.

Tant la Consellera com l’Alcalde animen a tota la població a omplir les urnes aquest 14 de febrer, i es mostren convençuts que Esquerra Republicana és la millor opció per combatre els efectes de la pandèmia, rellançar el país i dirigir-lo cap a un futur amb llibertat.


  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.