Imprimir aquesta pàgina
Dilluns, 01 Febrer 2021 10:46

Serà el nostre secret

Publicat per 
Valorar aquest article
(1 Vot)

Aquest diumenge, 7 de febrer, a les 18 h, espectacle "Serà el nostre secret" al Teatre Casino Llagosterenc. Una obra que tracta sobre l'abús sexual infantil a partir de testimonis reals. I és que una de cada cinc persones a Catalunya ha patit algun tipus de violència sexual durant la seva infància. Malgrat que els abusos a menors tenen conseqüències físiques, emocionals i psicològiques per a tota la vida, impera el silenci davant d’aquests fets. Només quan es pot explicar el que s’ha viscut, es pot començar a comprendre. La paraula dita ens fa prendre consciència, evidencia l’abús de l’agressor, la covardia dels encobridors i sacseja els valors de la nostra societat. Per això, a través del teatre es transmeten les vivències i reflexions de persones que han passat per aquesta experiència i l’han volgut compartir.

L'aforament és limitat i es pot comprar l'entrada anticipada a les oficines del Servei d'Atenció Ciutadana o bé a l'espai web Ticketara. El preu de l'entrada és de 10 €, mentre que l'entrada reduïda pels usuaris del Carnet CLV, per a menors de 18 anys i majors de 65, té un preu de 6 €. També venda a taquilla el mateix dia de la funció a partir de les 17 h.

Després de la funció, col·loqui amb Nuri Babot, psicòloga especialitzada en intervenció psicosocial, traumateràpia infantil i violències masclistes.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.
Gestor de comentaris | ElPollTv 2013