ELPOLLTV

Dis20042024

Back Estàs aquí:Inici Notices Torna el confinament comarcal a partir del 8 de febrer
Divendres, 05 Febrer 2021 11:53

Torna el confinament comarcal a partir del 8 de febrer

Publicat per 
Valorar aquest article
(0 Vots)

Un mes després d’anunciar-se que tornàvem al confinament municipal, el PROCICAT ha decidit aplicar una relaxació de les mesures per fer front a la COVID-19. Davant la lleugera millora de les dades epidemiològiques en el conjunt del territori, el confinament passa a ser comarcal, la restauració pot ampliar els seus horaris d’obertura i es reobren els equipaments esportius i gimnasos. Les noves mesures, que encara s’han de publicar en el DOGC, entraran en vigor a partir del dilluns, 8 de febrer, i tindran vigència revisable fins al dia 22 del mateix mes.

Així, el confinament passa de ser municipal a comarcal. Els establiments del sector de la restauració podran obrir de 7.30 a 10.30 h i de 13 a 16.30 h. I els equipaments esportius en espais tancats i gimnasos podran obrir amb aforament al 30%, amb activitats grupals limitades a 6 persones i amb ús obligatori de mascareta.

Es manté el 30% de l’aforament pel petit comerç, que ha de romandre tancat el cap de setmana (excepte els serveis essencials). Pel que fa a les activitats culturals, museus, biblioteques i sales d’exposicions continuen oberts a la meitat del seu aforament.

Podeu consultar la situació epidemiològica a Catalunya des de l’espai web Dades Covid del Departament de Salut i veure l’índex de risc de brot a Llagostera a la pàgina web del canal 324.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.