ELPOLLTV

Div29032024

Back Estàs aquí:Inici Notices Tot a punt per votar a Llagostera
Dissabte, 13 Febrer 2021 09:13

Tot a punt per votar a Llagostera

Publicat per 
Valorar aquest article
(3 Vots)

Un total de 5.865 llagosterencs i llagosterenques estan cridats a les urnes aquest diumenge 14 de febrer. L’Ajuntament ha adequat el local polivalent com a col·legi electoral amb la voluntat de garantir els protocols i les mesures de seguretat en el marc de la Covid-19. Per fer-ho s’han creat uns circuits i identificat les meses amb un sistema de colors que permet saber ràpidament on dirigir-se per així evitar dubtes, cues i aglomeracions. Per saber a quina mesa heu de votar podeu fer-ho introduint el vostre document d’identitat a http://meses.llagostera.cat.

Des del Govern de la Generalitat es recomana anar a votar segons una distribució de franges d’acord amb la situació sanitària personal. El seguiment d’aquestes indicacions no és obligatori, si bé s’apel·la al sentit comú, a la bona voluntat i a la responsabilitat de cadascú per fer-ne seguiment en benefici de la seguretat sanitària general.

La distribució dels votants per franges és la següent:

• 09.00h a 12.00h: els col·lectius de risc.

• 12.00h a 19.00h: els votants no pertanyents ni als col·lectius de risc ni en quarantena.

• 19.00h a 20.00h: els col·lectiu de persones en quarantena –contagiats, contactes estrets i sospitosos.

Durant la darrera hora de votació els membres de la mesa utilitzaran equips de protecció individual (EPI) integrals d‘alta seguretat. Se’ls hauran de posar entre les 18.40 i 19.00 per torns, quedant sempre dos membres en custòdia de l’urna i per seguir amb el procés electoral.

Per a més informació podeu accedir al web www.parlament2021.cat


  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.