Imprimir aquesta pàgina
Dimarts, 23 Febrer 2021 18:55

Neix l'Associació de Municipis i Entitats per l’Energia Pública

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(1 Vot)
Impulsar la titularitat, la propietat i la gestió públiques de les xarxes de distribució d’energia elèctrica; desenvolupar accions per promoure una transició energètica cap a un model energètic que sigui just, democràtic i sostenible, així com també assessorar els municipis que tinguin aquests mateixos interessos. Aquests són els principals objectius de la nova Associació de Municipis i Entitats per l’Energia Pública (AMEP).

Els representants de 74 municipis, entre ells Llagostera, han participat en l’acte de constitució celebrat avui a Terrassa.

El regidor de Sobiranies de l’Ajuntament de Llagostera, Enric Ramionet, s’ha mostrat satisfet de que Llagostera formi part del grup de municipis fundadors d’aquesta entitat que té com a finalitat difondre i promoure la titularitat, la propietat i la gestió pública de les xarxes de distribució d’energia elèctrica i donar suport als municipis que vulguin encaminar-se cap aquesta fita, a més de desenvolupar accions per impulsar una transició cap a un model energètic just, democràtic i sostenible.

Les quatre línies estratègiques definides en el pla d’actuació de l’AMEP són: impulsar la gestió administrativa de l’entitat; definir el seu model de governança; promoure la incorporació de més municipis i entitats, com també la difusió de l’AMEP entre la ciutadania, els agents socials econòmics i les administracions per generar un debat públic sobre la transició energètica i, en particular, sobre la regulació, la titularitat i la gestió de la xarxa de distribució de l’electricitat.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.
Gestor de comentaris | ElPollTv 2013