Imprimir aquesta pàgina
Dimarts, 23 Març 2021 08:53

Akelarre

Publicat per 
Valorar aquest article
(0 Vots)

Aquest diumenge, 28 de març, a partir de les 18 h, The Feliuettes presenten l'espectacle Akellarre al Teatre Casino Llagosterenc.

The Feliuettes retornen al cabaret més genuí, amb música, gamberrisme, reivindicació, comèdia i autoparòdia, dirigides per Míriam Escurriola, amb textos de Clàudia Cedó, Cristina Clemente, Xavi Morató, Mireia Giró, Gerard Sesé, The Feliuettes i Míriam Escurriola i música de Clara Peya, Arnau Tordera, Ariadna Cabiró i Gerard Sesé. The Feliuettes ens conviden al seu aquelarre, on ens interpel.len, es pregunten sobre el món que els ha tocat viure i sobre com transformar-lo, sent dones. A través de l’esperit nascut del cabaret més personal, personatges inesperats posaran en qüestió situacions quotidianes i no tan quotidianes, deformant-les amb un mirall ple de possibilitats. Humor negre, faula idiota i perversa, el kitsch, l’absurd, l’stand up comedy, l’esperit punk… ingredients en el nostre còctel per parlar amb llibertat i humor.

Venda anticipada d'entrades a ticketara.com i al Servei d'Atenció Ciutadana (passeig Romeu, 6). També es vendran a taquilla el mateix dia de la funció a partir de les 19 h. Preu de l'entrada: 10 € (preu d'entrada reduït: 6 € per a usuaris amb el carnet CLV, menors de 18 anys i majors de 65).

Aforament limitat i mesures de prevenció COVID-19.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.
Gestor de comentaris | ElPollTv 2013