ELPOLLTV

Div29032024

Back Estàs aquí:Inici Notícies Comerç Beauty Line apropa la depilació làser a Llagostera
Dimarts, 30 Març 2021 09:44

Beauty Line apropa la depilació làser a Llagostera

Publicat per 
Valorar aquest article
(7 Vots)

Beauty Line, situat al carrer Consellers 11 baixos, és el nou centre de depilació làser, tractaments corporals i facials i ungles de Llagostera. Amb uns preus molt competitius i amb ofertes de packs, Beauty Line ofereix depilació làser de díode d’alta potència, tractaments mèdic-estètics corporals i facials i ungles (acríliques, semipermanents, manicura russa...).

La depilació làser té múltiples beneficis, entre la que destaca la seva rendibilitat, ja que s’estalvia una gran quantitat de diners al no haver de gastar-los en altres mètodes. Et pots oblidar dels pèls enquistats, a diferència dels mètodes que arrenquen el pèl. No s’ha d'esperar a tenir una longitud mínima de pèl per depilar. Els resultats són ràpids, ja que a la primera sessió ja es perd entre un 15-20% dels pèls i és compatible amb tota classe de pells. Oblida't dels pèls i llueix una pell perfecta tot l'any.

L’horari és de dilluns a divendres de 9.30 a 13.30 h i de 15.30 a 19.30 h, i els dissabtes de 9 a 13 h (hores convingudes). Podeu fer la vostra reserva al 676 30 80 57, amb servei de WhatsApp 24 hores.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.