ELPOLLTV

Div29032024

Back Estàs aquí:Inici Notices Nous casos de motoristes que circulen per la llera del Ridaura
Dimecres, 07 abril 2021 12:18

Nous casos de motoristes que circulen per la llera del Ridaura

Publicat per 
Valorar aquest article
(1 Vot)
Nous casos de motoristes que circulen per la llera del Ridaura Twitter Agents Rurals

Després que el grup ecologista Natura Stern hagués destapat a mitjans de març la pràctica de motoristes que circulen per la llera del Ridaura, aquest diumenge els Agents Rurals n’han detectat nous casos. Es tracta de cinc motoristes que han estat denunciats pel cos de forestals per circular de forma il·legal per la llera del riu Ridaura, al seu pas pel terme municipal de Llagostera, dins l'Espai d'Interès Natural del Massís de Cadiretes.

Circular amb vehicle de motor per la llera del Ridaura és una pràctica il·legal a causa dels efectes negatius que provoca a espècies animals i vegetals. Segons Natura Stern, hotels de la Costa Brava promouen aquest tipus d’activitats a turistes estrangers, ja que en els seus països està estrictament penalitzat, mentre aquí la llei és menys restrictiva.

A mitjans de març, els motoristes enregistrats eren turistes holandesos, que circulaven amb motocicletes sense matrícula, mentre que els denunciats aquest diumenge eren dos de nacionalitat espanyola i tres d’estrangera.

Participants a la conversa

  • Convidat (Naturista Realista)

    Permalink

    Cal treballar diferents aspectes del tema off road, però persecució i prohibició no pot ser mai una solució. Cal trobar un espai per a tothom.

    La meva opinió personal és que darrere de notícies com aquesta (que van apareixent de tant en tant) hi ha una desviació a un tema real i preocupant de la situació actual del Ridaura i l'abocador de Solius. Aquestes imatges són de la setmana passada:

    https://imgur.com/Gh02AQD
    https://imgur.com/Han15pj
    https://imgur.com/ZKG5NBt

    Totes aquestes deixalles el vent les porta cap a la vall del Ridaura i és fàcilment visible. Ara, "el problema són les motos clar" (ironia).

    Gràcies

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.