ELPOLLTV

Div29032024

Back Estàs aquí:Inici Notices Situació de la COVID-19 a Llagostera
Divendres, 09 abril 2021 09:48

Situació de la COVID-19 a Llagostera

Publicat per 
Valorar aquest article
(5 Vots)

L’empitjorament de les dades epidemiològiques i la previsió d’un augment de casos després d’una Setmana Santa amb poques restriccions ha provocat que el PROCICAT dictés que, des d’avui, Catalunya torna al confinament comarcal. La positivitat a les comarques gironines segueix disparada i ja s’aproxima al 10%, mentre que els casos a la demarcació ja han superat els 200 diaris, després que aquest dijous s’haguessin notificat 215 positius.

A Llagostera, segons les dades del portal de la CCMA, en els últims set dies s’han detectat 9 casos positius de COVID-19 diagnosticats amb prova PCR o test d’antígens -17 en els últims 14 dies- i l’índex de risc se situa, a divendres 9 d’abril, a 241 punts. La taxa de reproducció és de 1.36, el que significa que l’epidèmia està en fase d’expansió.

En aquest context, cal extremar les precaucions en els pròxims dies, claus per frenar el creixement de la pandèmia. A més de seguir les restriccions i les mesures dictades pel Govern, cal aplicar responsabilitat i sentit comú a la interacció social i a la mobilitat.

Des de l’inici de la pandèmia, i segons dades oficials de l'Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS) del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, a Llagostera s’han registrat un total de 548 casos positius.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.