Imprimir aquesta pàgina
Dijous, 15 abril 2021 12:51

Sotrac publica el seu segon disc

Publicat per 
Valorar aquest article
(1 Vot)

El grup Sotrac ha publicat el disc On Neixen els Instints, resultat de més de dos anys de feina i d’un procés de creixement constant, que s’ha submergit fins les arrels del projecte per transformar-lo en una proposta ambiciosa i referent.

El disc, format per 10 cançons d’estil pop-rock compromès i atrevit, ha estat precedit per 2 singles que avalen l’interès general per una proposta d’aquestes característiques. Aquesta nova etapa suposa un pas endavant pel grup, que incorpora nous registres sonors molt més amplis, potents i diversos, i missatges crítics amb l’actualitat que conviden a la reflexió; aspectes que connecten perfectament amb el públic en el moment que vivim.

L’entusiasme i el compromís són les claus de la nova proposta del grup gironí
L’Helena, en Gerard i el llagosterenc l’Artur Comas, molt satisfets amb la feina feta fins ara, asseguren haver cuidat fins a l’últim detall del projecte per dotar-lo de consistència i sentit, malgrat saben que la situació cultural no els juga a favor. Ells són els responsables d’iniciatives com el Festival Espurnes o el podcast de descobriments i divulgació musical Local d’Assaig, eines que utilitzen per transmetre la seva manera d’entendre el món i exposar els reptes del dia a dia que hi ha darrere d’un grup musical.

L’àlbum ha estat enregistrat a l’estudi La Vall i compta amb la producció de Noel Campillo i el màstering d’Antonio Baglio.


  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.
Gestor de comentaris | ElPollTv 2013