ELPOLLTV

Dij25042024

Back Estàs aquí:Inici Notices Llagostera celebra una nova jornada del Ple Juvenil
Dimarts, 20 abril 2021 13:41

Llagostera celebra una nova jornada del Ple Juvenil

Publicat per 
Valorar aquest article
(0 Vots)

La Sala de Plens de l’Ajuntament de Llagostera ha acollit aquest matí el Ple Juvenil amb l’alumnat de l’Institut de Llagostera que, per un dia, ha exercit com a regidors i regidores del consistori llagosterenc. Els joves han pogut formular preguntes sobre qüestions molt variades relacionades amb el poble a l’alcalde i als regidors del cartipàs municipal.

Entre els temes que han aparegut durant la sessió hi ha l’afectació de la pandèmia a diferents àmbits, la mobilitat entre municipis, la ubicació del mercat, els equipaments esportius, l’ús d’energies renovables i, com no podia ser d’una altra manera, la celebració de la Festa Major d’enguany o de festes pròpies. Els alumnes també han tingut temps de fer propostes interessants de les quals els responsables de les diferents regidories han pres bona nota.

Els alumnes que han exercit com a regidors han estat Ruth Remus, Jofre Villena, Fèlix Llinàs, Bru Postigo, Nerea Luque i Maria Gutiérrez, mentre que Edgar Alonso ha actuat de reporter.

El Ple Juvenil, que ja compta amb un bon grapat d’edicions gràcies a l’empenta de les àrees d’Educació i Joventut de l’Ajuntament, s’ha pogut seguir en directe i es pot recuperar en el canal de YouTube del consistori llagosterenc.


  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.