ELPOLLTV

Div29032024

Back Estàs aquí:Inici Notices Presentat el cartell del Festival Espurnes de Llagostera 2021
Dijous, 22 abril 2021 11:46

Presentat el cartell del Festival Espurnes de Llagostera 2021

Publicat per 
Valorar aquest article
(1 Vot)

Els reconeguts grups Mishima i Roba Estesa i l’espectacle Cançons de Llibertat han estat presentats aquest matí com a caps de cartell del Festival Espurnes 2021. Del 4 al 6 de juny el certamen recupera el seu format original de tres dies, però mantindrà la ubicació de l’última edició, la plaça del Castell, per tal de complir amb tots els protocols sanitaris. Així mateix, incorpora dos nous escenaris ubicats a la plaça Llibertat i Can Caciques, on tindran lloc actuacions gratuïtes.

El Festival Espurnes 2021 s’ha presentat en una roda de premsa en línia en la qual hi ha participat el regidor de Festes i Promoció Econòmica, Eduard Diaz; el vicepresident segon i diputat delegat de Cultura de la Diputació de Girona, Albert Piñeira; la directora de La Tornada, Rocío Rodríguez; i el component del grup Sotrac, Artur Comas.

A més de Mishima i Roba Estesa i de l’espectacle Cançons de Llibertat, completen la programació els artistes mallorquins Donallop, la cantautora de Llambilles Tona Gafarot, el projecte musical Luw, la mataronina Gessamí Boada i el bisbalenc Jordi Serradell. A més, el Festival Espurnes reafirma la seva aposta per Llagostera i per seguir vinculat amb els agents locals del municipi, enguany amb la iniciativa “Atapa’t a Llagostera”.

Per a Eduard Diaz, regidor de Festes i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Llagostera, “és una sort poder comptar amb el Festival Espurnes i celebrem la vinculació que té amb el poble. Des del consistori us animem a participar en la ruta gastronòmica pensada per degustar petits tasts i productes locals". La campanya començarà coincidint amb l’inici del festival, i tots els assistents “podran gaudir d’una tapa gratuïta en qualsevol dels establiments participants”, ha assegurat Diaz.

Podeu conèixer la programació a l’espai web del Festival Espurnes. Totes les entrades ja estan a la venda, així com les reserves per als concerts gratuïts.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.